Taxi Almelo

Snel naar Almelo met Taxibedrijf AUB

Taxi Almelo reserveren

  Taxi's tot en met 4 personen en taxibusje voor meer dan 4 personen

  Kies snel een Taxi

  Luxe wagen
  Tijdens de taxirit naar Almelo bevindt u zich in een luxe en comfortabele personenauto
  Taxibus
  Bent u met maximaal 8 personen? Reserveer dan een taxibusje Almelo.
  Touringcar / Bus
  Wilt u vervoer voor meer dan 8 personen? Boek dan een bus / touringcar.
  Benieuwd naar onze scherpe tarieven?

  Vraag een offerte

  Vul het formulier in op deze pagina indien u een offerte wilt ontvangen. Bellen mag natuurlijk ook.

  Wij rijden dagelijks van Almelo naar Hengelo en vise versa. Daarom kunnen wij scherpe tarieven hanteren.

   Reviews

   Wat anderen zeggen over ons

   De reservering was 100% en supersnel online geregeld. De auto was keurig op tijd en hielp bij het inladen en uitladen van onze koffers. De chauffeur was een gezellige gesprekspartner. Helemaal top dus!

   Kim doornmans, Hengelo

   We hebben ons laten brengen naar Schiphol en retour. Prima op tijd, een schone auto en goede communicatie.

   Coen Voortman, Oldenzaal

   Super taxibedrijf. We kregen binnen 5 minuten de bevestiging voor de reservering. De chauffeur was keurig 5 minuten voor de afgesproken vertrektijd aanwezig. Helemaal top. Voor ons de vaste website als we een taxi naar het vliegveld nodig hebben.

   Gabi Visser, Delden

   Chauffeuse was ruim op tijd. Heel beleefd en hielp mijn moeder netjes met instappen in de auto.

   Dirk Zwager, Haaksbergen

   Snelle reactie, snelle boeking, duidelijk website, leuk direct contact met de chauffeur. Heel aardige chauffeurs die altijd op tijd zijn.

   Miranda de Jong, Borne

   Mijn complimenten voor de professionele wijze waarop de problemen met onze taxi-reservering zijn opgelost. De taxi was keurig op tijd en we zijn nu op weg naar ons vakantieadres! Bedankt voor de prima service en dat alles tegen een aantrekkelijk tarief!

   Marco Miro, Almelo

   Eergisteren hebben wij online een taxi geboekt naar Almelo. De taxi was binnen 5 minuten aanwezig. 15 minuten later arriveerden wij in Almelo. De chauffeur was vriendelijk en hield de portier netjes voor ons open. Bij dit taxibedrijf wordt je als klant nog echt gewaardeerd.  Prima geregeld dus en een goede service, wij komen zeker terug!

   Inge broekhuis, Enschede

   Wij hebben gisteren uw taxibedrijf gebeld en een taxi van Hengelo naar Enschede gereserveerd. Binnen 10 minuten na het telefoongesprek was de taxi bij ons ter plaatse. Twintig minuten later waren wij in Enschede op het afgesproken adres. Wij geven uw taxibedrijf een dikke 10 en komen zeker opnieuw bij u terug.

   Sander Pieper, Oldenzaal

   Vorige week hebben wij een taxi bij u geboekt. De taxi was precies op het afgesproken tijdstip aanwezig in Hengelo. Wij hebben zowel op de heen- als terugweg naar Haaksbergen comfortabel gereden met een schone taxi, keurig op tijd en een vriendelijke ervaren behulpzame chauffeur. In de toekomst komen wij zeker bij u terug!

   Henk van Loon, Haaksbergen

   Als je als bedrijfsmanager alles goed wilt regelen is ook vervoer van groot belang. Internationaal zaken doen houdt ook in dat regelmatig bedrijfsvervoer nodig is om klanten en medewerkers van en naar een hotel of restaurant te vervoeren. Taxi AUB Hengelo beschikt over representatieve, vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Dit hebben we met andere taxibedrijven wel eens anders gezien. Ook de auto’s van Taxi AUB zijn altijd netjes schoon en opgeruimd. Een aanrader dus voor bedrijfsvervoer!

   Peter Stoevers Manager, Delden

   Taxi AUB is één van de goedkoopste taxibedrijven in Hengelo. Ons bedrijf ontvangt veel (zakelijke) gasten die een professionele behandeling verwachten tegen een scherpe prijs. Een taxi van AUB Hengelo betekent steevast een mooie auto met een nette chauffeur die weet wat er van hem wordt verwacht. Taxi AUB is één van de goedkoopste, al dan niet het goedkoopste taxibedrijf in Hengelo. Door het aanbieden van vaste lage tarieven betalen gasten minder dan bij welk ander taxibedrijf dan ook.

   Eric Wielens, Borne

   We hebben voor de eerste keer van uw taxi service gebruik gemaakt naar Enschede, na het zien van goede recensies op het internet. Zeer efficiënte, en slimme bestuurder met een zeer schone luxe auto. We willen u graag bedanken voor de uitstekende service en we gaan Taxi AUB zeker aanraden aan vrienden, kennissen en familie en gaan ook zeker opnieuw bij u een taxi bestellen. Ga zo door!

   Peter ter Horst, Enschede

   Ik ben blij u dit bericht te sturen! Uw telefoniste en de chauffeur hebben ons vanavond heel erg geholpen. We hebben per ongeluk een mobiele telefoon in de taxi achtergelaten. Zij hebben deze teruggevonden en naar ons teruggebracht.  Dit heeft onze avond helemaal weer goed gemaakt. Dank u wel! Uw team is perfect. Ik ben erg tevreden en zal uw taxibedrijf zeker aanraden aan mijn familie, vrienden en kennissen.

   Ine Meijering, Hengelo

   Ik kan iedereen deze taxi service van harte aanraden. De bestuurder was keurig op tijd en moest zelfs enkele minuten wachten omdat we de tijd uit het oog hadden verloren en daardoor vijf minuten te laat waren.  De taxirit van Almelo naar het vliegveld op Schiphol was vlot en wij voelden ons volkomen veilig in de comfortabele taxi. De auto was vlekkeloos schoon en rook fris. De taxichauffeur hielp ons met het dragen van onze koffers. Al met al een goede en betrouwbare service die wij in de toekomst zeker weer gaan reserveren. Tot de volgende keer!

   Nico de Groot, Almelo

   Taxi Hengelo: Taxibedrijf voor goedkope taxi van en naar Station en Centrum Hengelo