Luchthavenvervoer

Vervoer van en naar de luchthaven / vliegveld Schiphol

Het Luchthavenvervoer betreft bij Taxi A.U.B rechtstreeks vervoer, er worden geen combinaties gemaakt met andere passagiers. Uiteraard staat het u vrij om op meerdere adressen passagiers op te halen

Gereduceerde tarieven

Voor het luchthavenvervoer gelden bij ons gereduceerde tarieven. Neemt u bij interesse contact met ons op om te informeren naar de prijs van een taxirit naar of van de door u gewenste luchthaven.

taxiRitten vanaf en naar verschillende luchthavens in Nederland en Duitsland.

Voor ritten vanaf een vliegveld dienen de gegevens per fax, per e-mail of via de website aangemeld te worden. Opdat er geen miscommunicatie ontstaat over de spelling van namen en vluchtnummers. Gelieve de volgende gegevens te registreren:

  • datum en tijdstip aankomst vlucht
  • vluchtnummer
  • aantal passagiers
  • namen van de passagiers
  • bestemming
  • afrekenwijze

Voor de locatie Schiphol hebben we speciale tarieven, simpelweg omdat we hier frequent komen. De lege kilometers kunnen in een aantal gevallen door ons worden opgevuld met andere Schiphol-ritten. Het Schipholvervoer betreft bij ons taxibedrijf rechtstreeks vervoer, er worden geen combinaties gemaakt met andere passagiers. Uiteraard staat het de klant vrij om op meerdere adressen passagiers op te halen

Baggage

Wij adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4-persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Het is dan wenselijk om een 8-persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan. Gaat er een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaane dit bij de reservering aan te geven.