Bedrijfsvervoer

Als u er zeker van wilt zijn dat uw medewerkers, uzelf en/of cliënten goed worden vervoerd, bent u bij Taxi A.U.B. aan het juiste adres, door bijvoorbeeld vervoer van en naar het bus- of treinstation aan te bieden. Uw bedrijf ligt misschien wat afgelegen of u heeft een beperkte parkeergelegenheid? Welke reden u ook hebt: ons bedrijfsvervoer is zeer efficiënt en getuigt van goed ondernemerschap. Wij regelen het graag voor u. Wij zorgen dat uw vervoer zorgeloos geregeld is. Onze taxi’s hebben een zakelijke uitstraling en onze medewerkers gaan gekleed in pak.

Incidenteel bedrijfsvervoer

Ook voor bezoek van of aan een klant, personeelsfeestje, personeelsbijeenkomst of voor een incentive voor medewerkers of gepensioneerden regelen wij zorgvuldig het vervoer. Organiseert u een workshop, congres, seminar, studiedag of cursus? Wij brengen alle deelnemers op tijd naar de bestemming en halen hen op de afgesproken tijd weer op.

Soort vervoer

Bij Taxi AUB kunt u kiezen uit verschillende vervoermiddelen. Voor het dagelijks vervoer van werknemers of voor incidentele ritten kunt u bij ons kiezen uit een touringcar, busje of luxe personenwagen. Uiteraard is het aantal passagiers dat vervoerd moet worden leidend voor de keuze voor een taxi.

Interesse?

U kunt zelf de gewenste afrekenwijze aangeven, waarbij ook een conform uw wensen gespecificeerde factuur tot de mogelijkheden
behoort. Voor regelmatig terugkerende ritten maken wij graag vaste scherpe prijsafspraken met u. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Heeft u een vraag of opmerking over bedrijfsvervoer? Laat het ons weten, wij staan u graag te woord.