Over ons

Hoofdkenmerken

De Voordelen

Taxi Hengelo: Taxibedrijf voor goedkope taxi van en naar Station en Centrum Hengelo

De taxi is het ideale vervoermiddel als u snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen.

Taxi A.U.B verzorgt voor u en uw medereizigers de taxirit letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatje in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conslusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.

Vervoer van groepen

Voor het vervoer van diverse groepen beschikt Taxi A.U.B over 8- persoonsbussen. Voor vele opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks het vervoer van groepen van en naar verschillende instellingen in de omgeving zoals: scholen, dagcentra en ouderenopvang Buiten de “gewone” dagelijkse ritten, rijden wij ook voor zakenlieden, VIP, bruiloften, ziekenvervoer,international, groepsvervoer en begrafenissen.

Comfortabel en Veilig

Ook voor andere uitstapjes, zoals naar feesten en luchthavens, weten bedrijven en particulieren dat ze bij ons aan het juiste adres zijn. Onze luxe bussen en professionele chauffeurs staan garant voor comfortabel en veilig vervoer naar uw bestemming.

Taxi A.U.B is ook dé specialist in luchthavenvervoer. Op een vooraf door u opgegeven tijdstip wordt u thuis opgehaald en op het vliegveld naar binnen geleid. Als u na uw reis ook weer opgehaald wilt worden, verstrekt u ons de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat bij uw aankomst een taxi of een taxibusje staat te wachten. Uiteraard houden we rekening met wijzigingen in uw aankomsttijd.

Bedrijfsprofiel

Taxi A.U.B brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Wat wij bieden

Welkom bij ons

We zijn ons taxibedrijf gestart om u de meest betrouwbare en de hoogste kwaliteit taxidiensten te geven, altijd en overal zonder problemen! Al onze chauffeurs hebben de benodigde licenties en zijn netjes gekleed.
Wat onze klanten over ons zeggen

Ervaringen van anderen

De reservering was 100% en supersnel online geregeld. De auto was keurig op tijd en hielp bij het inladen en uitladen van onze koffers. De chauffeur was een gezellige gesprekspartner. Helemaal top dus!

Kim doornmans, Hengelo

We hebben ons laten brengen naar Schiphol en retour. Prima op tijd, een schone auto en goede communicatie.

Coen Voortman, Oldenzaal

Super taxibedrijf. We kregen binnen 5 minuten de bevestiging voor de reservering. De chauffeur was keurig 5 minuten voor de afgesproken vertrektijd aanwezig. Helemaal top. Voor ons de vaste website als we een taxi naar het vliegveld nodig hebben.

Gabi Visser, Delden

Chauffeuse was ruim op tijd. Heel beleefd en hielp mijn moeder netjes met instappen in de auto.

Dirk Zwager, Haaksbergen

Snelle reactie, snelle boeking, duidelijk website, leuk direct contact met de chauffeur. Heel aardige chauffeurs die altijd op tijd zijn.

Miranda de Jong, Borne

Mijn complimenten voor de professionele wijze waarop de problemen met onze taxi-reservering zijn opgelost. De taxi was keurig op tijd en we zijn nu op weg naar ons vakantieadres! Bedankt voor de prima service en dat alles tegen een aantrekkelijk tarief!

Marco Miro, Almelo