+31 (0)74 2500 778

Over ons

Hoofdkenmerken

De Voordelen

Taxi Hengelo: Taxibedrijf voor goedkope taxi van en naar Station en Centrum Hengelo

De taxi is het ideale vervoermiddel als u snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen.

Taxi A.U.B verzorgt voor u en uw medereizigers de taxirit letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatje in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conslusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.

Vervoer van groepen

Voor het vervoer van diverse groepen beschikt Taxi A.U.B over 8- persoonsbussen. Voor vele opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks het vervoer van groepen van en naar verschillende instellingen in de omgeving zoals: scholen, dagcentra en ouderenopvang Buiten de “gewone” dagelijkse ritten, rijden wij ook voor zakenlieden, VIP, bruiloften, ziekenvervoer,international, groepsvervoer en begrafenissen.

Comfortabel en Veilig

Ook voor andere uitstapjes, zoals naar feesten en luchthavens, weten bedrijven en particulieren dat ze bij ons aan het juiste adres zijn. Onze luxe bussen en professionele chauffeurs staan garant voor comfortabel en veilig vervoer naar uw bestemming.

Taxi A.U.B is ook dé specialist in luchthavenvervoer. Op een vooraf door u opgegeven tijdstip wordt u thuis opgehaald en op het vliegveld naar binnen geleid. Als u na uw reis ook weer opgehaald wilt worden, verstrekt u ons de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat bij uw aankomst een taxi of een taxibusje staat te wachten. Uiteraard houden we rekening met wijzigingen in uw aankomsttijd.

Bedrijfsprofiel

Taxi A.U.B brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Wat wij bieden

Welkom bij ons

We zijn ons taxibedrijf gestart om u de meest betrouwbare en de hoogste kwaliteit taxidiensten te geven, altijd en overal zonder problemen! Al onze chauffeurs hebben de benodigde licenties en zijn netjes gekleed.
Wat onze klanten over ons zeggen

Ervaringen van anderen

Eergisteren hebben wij online een taxi geboekt naar Almelo. De taxi was binnen 5 minuten aanwezig. 15 minuten later arriveerden wij in Almelo. De chauffeur was vriendelijk en hield de portier netjes voor ons open. Bij dit taxibedrijf wordt je als klant nog echt gewaardeerd.  Prima geregeld dus en een goede service, wij komen zeker terug!

Inge broekhuis

Wij hebben gisteren uw taxibedrijf gebeld en een taxi van Hengelo naar Enschede gereserveerd. Binnen 10 minuten na het telefoongesprek was de taxi bij ons ter plaatse. Twintig minuten later waren wij in Enschede op het afgesproken adres. Wij geven uw taxibedrijf een dikke 10 en komen zeker opnieuw bij u terug.

Sander Pieper

Vorige week hebben wij een taxi bij u geboekt. De taxi was precies op het afgesproken tijdstip aanwezig in Hengelo. Wij hebben zowel op de heen- als terugweg naar Haaksbergen comfortabel gereden met een schone taxi, keurig op tijd en een vriendelijke ervaren behulpzame chauffeur. In de toekomst komen wij zeker bij u terug!

Henk van Loon, Haaksbergen

Als je als bedrijfsmanager alles goed wilt regelen is ook vervoer van groot belang. Internationaal zaken doen houdt ook in dat regelmatig bedrijfsvervoer nodig is om klanten en medewerkers van en naar een hotel of restaurant te vervoeren. Taxi AUB Hengelo beschikt over representatieve, vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Dit hebben we met andere taxibedrijven wel eens anders gezien. Ook de auto’s van Taxi AUB zijn altijd netjes schoon en opgeruimd. Een aanrader dus voor bedrijfsvervoer!

Peter Stoevers Manager, Delden

Taxi AUB is één van de goedkoopste taxibedrijven in Hengelo. Ons bedrijf ontvangt veel (zakelijke) gasten die een professionele behandeling verwachten tegen een scherpe prijs. Een taxi van AUB Hengelo betekent steevast een mooie auto met een nette chauffeur die weet wat er van hem wordt verwacht. Taxi AUB is één van de goedkoopste, al dan niet het goedkoopste taxibedrijf in Hengelo. Door het aanbieden van vaste lage tarieven betalen gasten minder dan bij welk ander taxibedrijf dan ook.

Eric Wielens, Borne

We hebben voor de eerste keer van uw taxi service gebruik gemaakt naar Enschede, na het zien van goede recensies op het internet. Zeer efficiënte, en slimme bestuurder met een zeer schone luxe auto. We willen u graag bedanken voor de uitstekende service en we gaan Taxi AUB zeker aanraden aan vrienden, kennissen en familie en gaan ook zeker opnieuw bij u een taxi bestellen. Ga zo door!

Peter ter Horst, Enschede